تبلیغات
آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش - اقامت آلمان و شناخت شهرهای آن برای مهاجرت به آلمان
 
درباره وبلاگ
وبلاگ ما در ارتباط با اخذ اقامت,دکوراسیون و عروسی مطلب منتشر میکند.در زمینه عروسی مطالبی در مورد آتلیه عروس و نحوه آرایش عروس و ... ارائه میشود.در ارتباط با دکوراسیون نیز مطالبی با عنوان طراحی دکوراسیون  در خانه و ادارات و ... ارائه میشود و در ارتباط با گرفتن اقامت نیز مطالبی در مورد اقامت در کشورهای مختلف اروپایی و ... ارائه میشود. 





مدیر وبلاگ : ایفانت ایفانت
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

 عنوان: نکات مهم برای کسب اقامت ماندگار دانشجویان دارای ویزای تحصیلی آلمان  

این مقاله درمورد مهاجرت به آمریکا می باشد.

تحصیل در آلمان : در ابتدا باید نسبت به قوانین مهاجرتی که کشور آلمان برای دانشجویان وضع کرده اطلاعات کافی داشته باشد و در این مورد به روز باشید.مسئله مهم دیگر این موضوع است که باید نسبت به مراحل انجام کارتان برای اخذ اقامت دانشجویی و یا رفت و آمد به آلمان آشنایی کامل داشته باشد تا در برنامه زمانی تان مشکلی ایجاد نشود.برای تحصیل در آلمان، بهتر است در کشور خود به‌موقع به جمع آوری اطّلاعات مورد نیاز بپردازید، مثلاًَ اطّلاعاتی درباره‌ی روادید دانشجویی.آغاز هر کاری همیشه دشوار است پس صبور باشید.اصولاً راه تحصیل در مراکز آموزشی آلمان بر روی تمام خارجی‌ها گشوده‌است به شرط این‌که متقاضی شرایط لازم برای دریافت پذیرش تحصیلی را داشته باشد. بخش روابط بین‌الملل (Akademisches Auslandsamt) درهر دانشگاهی مسئول ارزیابی مدارک و شرایط متقاضی  برای صدور پذیرش تحصیلی است.

متقاضیانی که آخرین مدرک تحصیلی‌شان در آلمان به رسمیّت شناخته نمی‌شود، این امکان را دارند که با گذراندن دوره‌ی کالج سطح علمی خود را به سطح متقاضیان ورود به دانشگاه برسانند. متقاضی تحصیل در آلمان می‌تواند برای جمع‌آوری اطّلاعات مورد نیاز پیرامون تحصیل در آلمان، رشته‌های تحصیلی ومیزان معلومات لازم در زبان آلمانی  به موسّسه‌ی تبادلات دانشگاهی (آکادمیک) آلمان(DAAD) در کشور خود مراجعه نماید.  دانشجویان می‌بایست مدرک زبان معتبری ارائه‌ دهند که برای صدور پذیرش دانشجویی ضروری است. برای ارزیابی سطح زبان آلمانی و دریافت مدرک مورد نظر آزمون‌های گوناکونی برگزار می‌شوند که داوطلب می‌تواند در یکی از آنها شرکت کند. تنها دانشجویان رشته‌های بین‌المللی نیازی به ارائه‌ی مدرکی که دال برسطح معلومات زبان آلمانی باشد، ندارند. زبان مورد نیاز برای این دسته از دانشجویان زبان انگلیسی است.در ادامه نکات جدیدی از سایت سفارت آلمان در ایران در خصوص روادید دانشجویی آورده شده که بسیار حائز اهمیت است.

نکات جدید در خصوص روادید دانشجویی

بررسی درخواست روادید دانشجویی در حال حاضر بین 5 الی 10 هفته زمان می برد. لطفاً تنها در صورتی برای ترم زمستانی اقدام نمائید که بین وقتی که از سفارت گرفته اید و شروع ترم دانشگاه حداقل 5 هفته فاصله زمانی وجود داشته باشد.
در غیر این صورت حضور به موقع برای شروع ترم دانشگاهی امکان پذیر نخواهد بود. سفارت تصمیم دارد درخواست هایی که کمتر از 5 هفته پیش از شروع ترم به باجه مربوطه ارائه می گردند را نپذیرد.
ارائه درخواست برای ترم تابستانی 2016 همراه با فرم درخواست پذیرش uniassist، تأییدیه دریافت درخواست ثبت نام و یا تأییدیه (موقت) پذیرش همچنان امکان پذیر است.

برای تحصیل در آلمان چه باید کرد؟

نخستین گام در این‌راه جمع‌آوری اطّلاعاتی است در مورد: شرایط تحصیل در آلمان ، سطح معلومات مورد نیاز در زبان آلمانی، چگونگی دریافت روادید دانشجویی و اجازه‌‌ی اقامت در کشور آلمان. متقاضی می‌بایست سطح معلومات خود در زبان آلمانی را با ارائه‌ی مدرکی معتبر به اثبات برساند. داوطلبانی که هدفشان تحصیل در رشته‌های بین المللی است، از این قاعده مستثنی هستند. یکی از شرایط لازم برای تحصیل این گروه از دانشجویان، تسلّط کافی به زبان انگلیسی است.

چگونه سطح معلومات متقاضی در زبان آلمانی سنجیده می‌شود؟

برای تحصیل در مراکز آموزش عالی آلمان، ارائه‌ی مدارکی که نشان‌دهنده‌ی تسلّط کافی داوطلب به زبان آلمانی است، ضروری است. تنها داوطلب‌هایی که قصد تحصیل در رشته‌های بین‌المللی را دارند، از این قاعده مستثنی هستند. برای دریافت این مدارک می‌توان در آزمون‌های زبان ویژه‌ای که هم در ایران و هم در آلمان برگزار می‌شوند، شرکت کرد.

ارائه چه مدارکی برای تحصیل در آلمان ضروری است؟ مهمترین مدرک روادید دانشجویی است. برای متقاضیان تحصیل در آلمان سه نوع روادید وجود دارد :

روادیدی که فقط برای فراگیری زبان در آلمان صادر می‌شود (Sprachvisum) روادید متقاضی تحصیل ( Studienbewerbervisum) روادید دانشجویی ( Visum zu Studienzwecken)

تنها داشتن روادید دانشجویی امکان اقامت و تحصیل دانشجویی در آلمان را فراهم می‌سازد. متقاضی می‌بایست افزون‌بر روادید دانشجویی،  گذرنامه‌ی معتبر و اصل مدارک ( کارنامه‌های‌) تحصیلی خود را نیز ارائه دهد. نحوه‌ی پذیرش دانشجو در رشته‌های گوناکون چگونه است؟بخش روابط بین الملل دانشگاه‌ها  (Akademisches Auslandsamt)و مرکز اصلی  توزیع سهمیه‌ی دانشجویی (ZVS) ، مسئولیّت توزیع جواز دانشجویی در رشته‌های گوناکون را به عهده دارند. پذیرش تحصیلی تنها زمانی صادر می‌شود که متقاضی دارای جواز ورود به مراکز آموزش عالی(Hochschulzugangsberechtigung) باشد. پس از دریافت همه‌ی این مدارک، متقاضی می‌تواند در مراکز آموزش عالی نام‌نویسی(Einschreibung) کند.

متقاضی می‌باید خود را پس از ورود به آلمان نزد چه اداره‌هایی معرّفی کند؟

مهمترین اداره‌، اداره‌ی خارجی‌ها (Ausländeramt)و اداره‌ ثبت احوال  (Einwohnermeldeamt) است. داوطلب تحصیل در آلمان می‌باید در اداره‌ی خارجی‌ها مدارکی ارائه دهد که دال بر تأمین هزینه‌ی تحصیل دانشجو در آلمان ‌باشند. اجازه‌ی اقامت دانشجویی در آلمان تنها برای یک سال صادر می‌شود و باید هر ساله تمدید شود.

آیا کارنامه‌ها‌ی تحصیلی و دیگر مدارک باید تأیید شوند؟

برای درخواست تحصیل در آلمان می‌بایست  تمام مدارک و کارنامه‌های متقاضی نخست ترجمه و سپس به‌طور رسمی تأیید شوند. برای درخواست پذیرش، تنها به ترجمه‌ی تأیید شده‌ی این مدارک نیاز است. نکته‌ی مهم : هیچ‌گاه اصل مدارک خود را تحویل ندهید.  ارایه ترجمه‌ی تایید شده‌ی مدارک کافی است.

آیا دانشجو می‌‌بایست خود را بیمه‌ی درمانی کند؟

دانشجویان آلمانی و دانشجویان سایر کشورها زیر پوشش شرکت‌های بیمه‌ی خدمات درمانی دولتی  (gesetzliche Krankenkasse)  قرار می‌گیرند. حق بیمه‌ی دانشجویی تقریبا ۵۰ یورو در ماه است.

چه مقدار پول برای تحصیل در آلمان لازم است؟ هزینه‌ی زندگی در آلمان بالاست. میزان مخارج زندگی دانشجویی در آلمان بستگی زیاد به شهری دارد که دانشگاه در آن واقع ‌است. در بیشتر ایالت‌ها، دانشجویان هنوز شهریه‌ای به دانشگاه نمی‌پردازند. ولی دانشجو برای تامین مخارج زندگی‌‌اش می‌باید ماهیانه در حدود ۶۶۰ یورو پول داشته ‌باشد.

دانشجو کجا و چگونه می‌تواند جایی برای زندگی پیدا کند؟ از طریق روزنامه‌ها، آگهی‌ها یا تابلوهای اعلانات. آپارتمان‌های اشتراکی(Wohngemeinschaft) یا خوابگاه‌های دانشجویی(Studentenwohnheim) امکانهای خوبی برای زندگی مناسب دانشجویی هستند. بعلاوه اداره‌ی امور صنفی و فوق برنامه‌ی دانشجویی (Studentenwerk)  وبخش روابط بین‌الملل دانشگاه مربوطه   (Akademisches Auslandsamt) هم در یافتن مکانی برای زندگی، به دانشجویان کمک می‌کنند.

آیا دانشجو در آلمان برای کارکردن نیاز به اجازه‌ی کار دارد؟ خیر، امّا در این مورد محدودیّت‌هایی وجود دارد. دانشجویان کشورهای غیرازاعضای اتّحادیّه‌ی اروپا، مجازند  تنها ۹۰ روز در سال کار کنند. از سوی دیگر در برخی ایالت‌ها، این دانشجویان اجازه دارند تنها در تعطیلات بین دو نیم‌سال تحصیلی کار کنند.

یکی از را ه های مهاجرت به آلمان تحصیل درآلمان می باشد.

مهاجرت به ترکیه , مهاجرت به فرانسه , مهاجرت به دانمارک , مهاجرت به هلند , مهاجرت به سوئد





نوع مطلب :
برچسب ها : مهاجرت به آلمان، مهاجرت به آمریکا، اقامت آلمان، اقامت آمریکا،
لینک های مرتبط :


سه شنبه 24 مرداد 1396 11:24 ق.ظ
Thank you for some other magnificent article.
The place else may just anybody get that type of information in such an ideal
way of writing? I've a presentation next week, and I'm at the look for such info.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب