تبلیغات
آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش - شرایط فراگیری دانش در آلمان و هزینه های دانش آموختن در مراکزخصوصی این کشور
 
درباره وبلاگ
وبلاگ ما در ارتباط با اخذ اقامت,دکوراسیون و عروسی مطلب منتشر میکند.در زمینه عروسی مطالبی در مورد آتلیه عروس و نحوه آرایش عروس و ... ارائه میشود.در ارتباط با دکوراسیون نیز مطالبی با عنوان طراحی دکوراسیون  در خانه و ادارات و ... ارائه میشود و در ارتباط با گرفتن اقامت نیز مطالبی در مورد اقامت در کشورهای مختلف اروپایی و ... ارائه میشود. 





مدیر وبلاگ : ایفانت ایفانت
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

عنوان:زندگی در آلمان از روش ثبت کمپانی وشناخت  بابلوکارت آلمان

کشورآلمان برای دانشجویانی که قصد مهاجرت به آلمان دارند قوانینی راوضع کرده است که در این مقاله توضیح داده شده است.

مهاجرت به آلمان و بلو کارت آلمان

مهاجرت به آلمان یا اروپا از راه بلو کارت (Blue Card) یکی از راه های رسیدن به این کشور برای اقامت است.بلو کارت نیز مانندگرین کارت آمریکا می باشد.از طریق بلو کارت می توان برای کارگران ماهر, متقاضیان تحصیل و افراد جویای کار, اقامت اروپا را اخذ نمود.بلو کارت اتحادیه اروپا در ابتدا برای 4 سال صادر می شود, و یا برای یک دوره قرداد کار شما با کارفرما در اختیار شما قرار می گیرد.در طول دو سال ابتدایی حضور در آلمان, هرگونه تغییر شغل در اروپا باید با هماهنگی و تایید سازمان مهاجرت کشور باشد.

از خانه تا اقامت دائم آلمان را با Blue Card در 3 سال طی کنید.

نیروهای متخصص که اهل کشورهای خارج از حوزه ی یورو می‌باشند، می‌توانند تقاضای اجازه کار موقت تحت عنوان Blue Card (بلو کارت یا کارت آبی) کنند. درخواست Blue Card باید به اداره اتباع خارجی در شهرها و ایالت های مختلف آلمان ارایه شود. تصمیم صدور و یا عدم صدور بلو کارت برای متقاضیان، توسط اداره اتباع خارجی (Die Ausländerbehörde)، اداره کار (Arbeitsbehörde) و همچنین آژانس کار (Die Agentur für Arbeit) که در سراسر جمهوری فدرال آلمان نمایندگی دارند، اخذ میگردد.

شرایط درخواست بلوکارت:

-متقاضیان کارت آبی باید یا دارای مدارک دانشگاهی از مراکز آموزش عالی آلمان باشند و یا در صورتیکه در خارج از آلمان تحصیل کرده اند، مدارک تحصیلی خود را به تایید سازمان های دولتی ذی ربط برسانندتا بتوانند به دنبال تحصیل در آلمان و یا به دنبال شغل باشند.

-کارت آبی به افرادی اعطا میگردد که توانسته باشند شغلی پیدا کنند که درآمد سالیانه آن 46.400 یورو (بدون کسر مالیات) باشد. البته اگر شغل آنها جز شغل هایی باشد که در حال حاضر با کمبود نیروی کار مواجه هستند، داشتن درآمد سالیانه 37.752 یورو (بدون کسر مالیات) کفایت میکند. این شغل ها در حال حاضر عبارتند از:

متخصان علوم طبیعی (فیزیک، شیمی، بیولوژی و …)، آرشیتکت، مهندس (کلیه علوم مهندسی)، طراح فضای شهری، پزشک (به استثنای دندانپزشک) و متخصصان علوم کامپیوتر و فناوری ارتباطات.

-موافقت نامه سازمان کار آلمان (Die Bundesagentur für Arbeit)

 اگر متقاضی کارت آبی، تحصیلات دانشگاهی خود را در آلمان به پایان رسانده است، جهت دریافت کارت آبی، نیازی به موافقت نامه سازمان کار آلمان ندارد، در غیر این صورت، دریافت این مجوز الزامیست. اگر در ابتدا و قبل از مشغول به کار شدن، متقاضی یک دوره ی کارآموزی را باید پشت سر بگذارد (بیشتر در رشته های پزشکی و مهندسی و به منظور آماده کردن فرد)، مدارک و مجوزهای گذراندن این دوره های کارآموزی قبل از اعطای بلو کارت باید توسط متقاضی به اداره اتباع خارجی ارایه گردد.

 اداره اتباع خارجی هر ایالت فقط در صورتی مجاز است که برای متقاضی مهاجرت به آلمان، بلو کارت صادر کند، که آن متقاضی قبلا خود را در حوزه استحفاظی آن اداره اتباع خارجی، ثبت نام کرده باشد. به عبارت دیگر، متقاضیانی که خارج از آلمان هستند، نمیتوانند به صورت مستقیم و از خارج مرزهای آلمان درخواست کارت آبی برای اقامت در آلمان کنند، بلکه ابتدا باید درخواست ویزای کاری کنند (جهت درخواست ویزای کاری آلمان از طریق نمایندگان ویزا موندیال بر روی اینجا کلیک نمایید) و پس از دریافت ویزای کاری وارد آلمان شوند، سپس 6 ماه فرصت به آنها داده میشود تا شغلی بیابند که حداقل درآمد سالیانه را داشته باشد، در این مرحله متقاضی میتواند جهت درخواست کارت آبی اقدام نمایند.

 مهاجرت به آلمان و بلو کارت آلمان

مدارک لازم هنگام درخواست بلو کارت:

پاسپورت
یک قطعه عکس بیومتریک (35mm x 45mm)
ترجمه مدارک دانشگاهی
گواهی معتبرسازی تحصیلات دانشگاهی
ترجمه سوابق کاری در خارج از آلمان (در صورت وجود سابقه کاری)
قرارداد کاری و یا پیشنهاد کاری که به صورت ملموس از طرف یک شرکت به متقاضی ارایه شده لست.
فرم پر شده درخواست تمدید اقامت
در صورت لزوم، موافقت نامه سازمان کار آلمان(مراجعه شود به بالا)
در صورت لزوم تکمیل و ارایه فرمی که در آن شغل متقاضی تشریح شده باشد.
در صورتی که ابتدا متقاضی باید یک دوره کارآموزی بگذراند، باید مدرک مربوطه ارایه شود.
مدت اعتبار Blue Card چه قدر است؟









در ابتدا در صورت داشتن کلیه شرایط فوق، یک Blue Card که دارای اعتبار چهارساله است برای متقاضی صادر میشود. پس از 3 سال از تاریخ صدور Blue Card، در صورتی که متقاضی هم چنان مشغول به کار در آلمان باشد، میتواند درخواست اقامت دایم کند. اگر دارنده Blue Card دارای سطح زبان آلمانی حداقل B1 باشد، وی میتواند پس از 2 سال از تاریخ صدور Blue Card، درخواست اقامت دایم نماید.

منبع : www.bluecard-eu.de

بلو کارت یکی از راه های اخذ اقامت آلمان میباشد.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.

 گرفتن اقامت استرالیا - گرفتن اقامت استرالیا - گرفتن اقامت استرالیا 





نوع مطلب :
برچسب ها : اقامت آلمان، تحصیل در آلمان، مهاجرت به آلمان،
لینک های مرتبط :


دوشنبه 27 شهریور 1396 12:25 ق.ظ
This is a topic which is close to my heart... Best wishes!
Where are your contact details though?
سه شنبه 24 مرداد 1396 11:08 ق.ظ
After looking into a number of the blog articles on your web page, I honestly like your technique of writing a
blog. I added it to my bookmark webpage list and
will be checking back in the near future. Take a look at my
web site as well and let me know how you feel.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب